2 pensaments sobre “Inscriviu-vos al Viu el Besòs!

  1. Com és que per al cicle inicial no es contempla cap sortida?
    Com a mestra d’una escola de Badalona em sap molt de greu veure que al riu Besòs no s’ofereix cap sortida per a nens i nenes de cicle inicial i, en canvi, el delta del riu Llobregat ofereix un ventall tan ric i ampli. Ens encantaria poder gaudir de propostes de sortides al riu adients per a nens i nenes de 6-8 anys.

    1. Tens tota la raó Raquel, ara per ara en el programa educatiu, tan sols s’inclou una activitat destinada a cicle inicial que és “Bèsties i bestioles de riu”, un taller que es fa a l’aula, però no hi ha programada cap sortida. Recollim la teva petició de cara a la pròxima renovació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s